Zijn de kids al klaar voor de zomer?

De regenachtige dagen zijn voorbij, de stormen zijn overgewaaid, wat er voor zorgt dat de zon weer eens flink aan het schijnen is. Met warme, droge dagen is het vooruitzicht erg mooi. Helaas kunnen we door de corona crisis weinig activiteiten ondernemen, wat echter niet betekent dat je niet van dit mooie weer kunt genieten. We zijn nu eenmaal beperkt in onze doen en laten, maar zijn er nog vele mogelijkheden voor activiteiten die we wél kunnen doen. Gelukkig is de overheid de beperkingen voorzichtig en langzamerhand aan het versoepelen, waardoor het tijd is voor een leuk zomerblog.

Hoe zorg je er nu voor dat je kinderen beschikken over de juiste, stoere zomerse look? Ik neem je graag mee door een aantal punten!

Fashion voor kinderen

Voor kinderen is het soms nog erg lastig om een eigen kledingstijl te kiezen. Ze gaan vaak met de ouders mee, om zo te kijken wat voor kleding ze nu echt leuk vinden om te dragen. In deze zomerse tijden zijn er voor de meiden vele kleurrijke broeken en leuke t-shirts te vinden, terwijl de jongens sneller voor de stoere spijkershorts zullen kiezen. Met sportieve kleding en stoere sneakers, zijn ze er helemaal klaar voor om alle speelpleinen van de buurt af te gaan!

Nu is het echter wel zo dat de kleding bij kinderen comfortabel moeten zitten. Wanneer de kinderen buiten gaan spelen, is het bijvoorbeeld niet handig om een blouse, of iets met vele franjes te dragen. Houd het simpel, met bijvoorbeeld shirts met een leuke print en een simpele broek. Hierdoor zouden de kinderen zich minder snel kunnen bezeren of de kleding stuk kunnen maken bij het buitenspelen!

Scoor een stoere kinder zonnebril!

Nu de kinderen over hun stoere zomer outfits beschikken, mist er eigenlijk nog één ding. Scoor samen met de kids een stoere kinder zonnebril! De kids kunnen deze zonnebril dragen bij het buitenspelen, maar is de zonnebril ook erg handig wanneer je een stuk gaat fietsen of een stuk wilt varen met de boot.

Naast dat de kinder zonnebril de ogen beschermd tegen de zon, biedt het ook een bescherming tegen hooikoorts. Sommige kinderen hebben hier erg veel last van, waardoor een zonnebril kan helpen om de pollen tegen te houden. Zo zal je kind minder geïrriteerde ogen krijgen!

Scoor je kinder zonnebril bij Charlie Temple!

Maar waar scoor je nu een goede kinder zonnebril? Meestal zijn er goedkope kinder zonnebrillen te koop bij de drogist of supermarkt, maar gaan deze erg snel kapot. Wanneer je wilt beschikken over een goede kinder zonnebril die lang meegaat, ben je bij Charlie Temple op het juiste adres! De zonnebrillen zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor je altijd tot een geschikte kinder zonnebril zult uitkomen.

Echter biedt Charlie Temple ook zonnebrillen aan voor heren en dames. Wellicht dat je zelf ook nog een leuke zonnebril weet tes coren, zodat het hele gezin klaar is voor de zomer!

Geef een reactie