herensokken hemdvoorhem

Herensokken of gewoon sportsokken?

Ik ben een man die eigenlijk snel een paar sportsokken aantrekt, de kleur maakt niet uit! Ikzelf draag eigenlijk altijd sportsokken. Sportsokken zijn gewoon lekker warm en comfortabel. Ik wil geen dunnen herensokjes aan! Maar ik begin sinds kort mijn favoriete sportsokken te vervangen door herensokken. Je kent het wel, zo een zeurende vriendin(of vrouw) die weer eens kritiek geeft omdat er een klein gaatje in je favoriete sportsok zit of omdat je weer eens twee verschillende kleuren of soorten sokken aantrekt. Wat kan ik er nou aan doen dat de wasmachine al mijn sokken single maakt? Mijn vriendin gaat dan gelijk weer helemaal over de top een paar nette herensokken kopen. Maar ik ben verrast, die sokken zitten toch wel lekkerder dan ik dacht! Sportsokken zijn voor mij dus nu wel verleden tijd. Tenzij ik ga sporten natuurlijk! Dan trek ik gewoon nog lekker mijn sportsokken met gaten erin aan. Waarom zijn herensokken dan beter dan sportsokken vraag je je af? Dat zal ik je hieronder eens even vertellen.

Herensokken zijn modieus én comfortabel

Herensokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, kleuren, patronen en merken. Zo heb je kniekousen, normale sokken of enkelsokken. En sokken van verschillende diktes en je hebt ook sokken waarbij er grip zit aan de onderzijde. De echte wandelsokken. Herensokken zijn netjes en kunnen er zakelijk uitzien, maar je hebt ook herensokken die zeer casual zijn. Dit komt door het patroon dat op de sok staat. Een merk als Happy Socks maakt sokken met grappige patronen erop die er niet echt zakelijk uitzien maar juist casual gedragen moeten worden. Sokken van Tommy Hilfiger kunnen daarentegen wel zakelijk gedragen worden. De laatste tijd zijn merksokken zoals van Hilfiger, Hugo Boss en Calvin Klein steeds populairder geworden. Dit komt door de merknaam trend die momenteel gaande is. Dit soort merken doen het momenteel zeer goed in de markt.

Herensokken op maat

Een pak op maat is natuurlijk erg mooi, maar om dan met een paar sokken aan te komen die niet passen bij de kleur of het design van het pak kan echt niet. Je moet dus een mooi paar herensokken onder je nette pak dragen. Zo kom je professioneler over. Je kan dus geen rode sokken onder een blauwe pak dragen. Hier horen natuurlijk gewoon blauwe sokken onder. Blauwe sokken zijn de meeste verkochte kleur sokken. Daarna zijn zwart en grijs de meest voorkomende kleuren.