job intervieuw

kleine jongens worden groot

Ben jij al die standaard merkschoenen ook wel een beetje zat? Die sneakers waar heel veel Nederlanders oplopen? Leuk hoor, die merken waar iedereen mee wilt lopen. Alleen zo jammer dat deze sneakers geen goede kwaliteit schoenen zijn en daardoor dus ook snel weer vervangen moeten worden. Het zijn vaak ook nog eens dure schoenen want een bekend merk kan het zo gek maken als zij zelf willen, het verkoopt toch wel.

 

 

Merkbewust

Veel tieners van tegenwoordig willen graag meegaan in de nieuwe trends. Vaak zijn dit dan sneakers die er net even wat anders uitzien of een gekke flap achterop de schoen hebben zitten. Dit soort schoenen zijn cool en stoer dus dan moet ik ze ook maar kopen. Het idee van een eigen smaak hebben is qua sneakers wel een beetje weg gevallen. Zo had je een paar jaar terug de rage van de skaterschoenen. Tegenwoordig zie je niemand meer op deze schoenen lopen.
Als ouder is dit overigens ook vervelend. Mijn zoon wilde namelijk ook met de trend mee doen maar ik had helaas destijds niet de financiƫle middelen om zijn droom waar te maken.

 

 

Echt goede schoenen

Mijn zoon is inmiddels klaar met zijn studie en is nu druk op zoek naar een goede baan. De tijden zijn bij mij ook veranderd en heb het financieel inmiddels beter. Mijn zoon wilde graag een mooie outfit voor de eventuele sollicitaties die eraan zaten te komen. Hij had al helemaal bedacht dat jij wel een overhemd aan zou willen maar geen kak schoenen. Ja zo noemt hij Italiaanse schoenen. Hij had een paar schoenen gevonden op internet van het merk Filling pieces, het waren hele nette sneakers in het licht grijs. Ze zijn wel erg duur maar als hij ze alleen voor nette gelegenheden bewaard vind ik het goed. Meneer helemaal blij. Hij bestelde dan ook gauw zijn Filling pieces sneakers en kon niet wachten tot ze binnen kwamen. Ondertussen kwamen zijn broek en overhemd al binnen via de post, hij miste nu alleen nog echt zijn nieuwe Filling pieces.
Na een aantal dagen kwam de bezorger zijn nieuwe schoenen brengen. Bij toeval was hij zelf thuis dus kon hij ze gelijk passen. Naar zijn zeggen zaten ze gegoten en kreeg hij een hele grote glimlach op zijn gezicht. Mijn moederhart smolt helemaal.
Mijn zoon heeft helaas nog geen reacties gehad op zijn sollicitaties maar we hopen op een mooie baan voor onze zoon en een hele mooie toekomst.

Geef een reactie