schoudertassen

Schoudertassen: ik kan echt niet zonder!

Ik sleep dagelijks heel veel mee. Ik denk dat dat veel vrouwen eigen is. Elke dag weer, waar ik ook naartoe ga, prop ik mijn schoudertassen propvol met zaken die ik misschien wel eens nodig zou kunnen hebben. Toegegeven, het meeste keert ongebruikt weer terug naar huis, maar ik voel me gewoon niet zeker als ik die spullen niet meeneem. De schoudertassen die ik gebruik worden steeds groter. Nu moet er zelfs een boek en een iPad in passen voor het geval ik ergens terechtkom waar ik opeens tijd heb om te lezen of filmpjes te kijken. Tja, ik mag toch elke ochtend wel even dromen van de ideale dag, toch? In ieder geval sjouw ik heel wat af en daarom vind ik het wel fijn dat er zoveel keuze is aan schoudertassen. Want dat is een mode item geworden en ik wil niet voor gek lopen.

Schoudertassen in overvloed

Ga internet maar eens op en je ziet meteen dat je een ruime keuze hebt aan deze tassen. Dat is prettig want ik denk dat iedere vrouw haar eigen stijl daarin heeft. Ik ook. Voor mij geldt dat ik graag een beetje sportief over straat ga en ik hoef ook niet persé op te vallen. Dus voor mij geen opvallende kleuren en prints. Al heb je die keuze natuurlijk wel. Mijn belangrijkste criteria is dat ik er een flink eind mee moet kunnen lopen. Dus ik wil geen last van mijn schouders of rug krijgen. En brede, zachte band over mijn schouders vind ik heel prettig. Ik geef zelf niet zoveel om het materiaal waar de tas van gemaakt is. Als het maar bij me past. En de tas moet natuurlijk vooral heel veel ruimte hebben. Want als ik moet gaan kiezen tussen wat ik mee kan nemen dan kom ik nooit de deur meer uit. Tenslotte denk ik altijd alles nodig te hebben.

Ietsje minder

Oké, hoe leuk die schoudertassen ook zijn, daar wil ik toch wel wat aan gaan doen. Ik hoef niet mijn hele woning in die tas te stoppen. Dus ik ben er nu echt bewust op aan het letten dat ik dingen meeneem die ik ook gebruik. Als ik het drie dagen niet gebruikt heb, moet het uit mijn tas. Nou, dat werkt best wel moet ik je zeggen. En het scheelt veel gesjouw. Natuurlijk zal ik nooit zonder schoudertassen kunnen. Welke vrouw kan dat wel? Maar ik kan nu ook weer kijken naar de leuke, kleine modellen.

Geef een reactie