elektrische onderdeken

Nooit meer koukleumen in bed

Je kent het misschien wel, je zit lekker op de bank een serie te kijken. De aflevering is bijna ten einde en je vindt het tijd om naar bed te gaan. Dan komt het moment waar bijna iedereen wel tegenaan hikt.. jezelf verplaatsen van de bank naar je bed. Waar je net lekker warm genesteld was op de bank, moet je nu je koude bed in. Niet lekker als de winter in volle gang is. In deze blog kom je te weten waarom een elektrische onderdeken een uitkomst biedt, vooral in de winter.

Wat is een elektrische onderdeken?

Misschien heb je al wel eens gehoord van elektrische dekens, ze warmen lekker je bed op, zodat je niet in een koud bed stapt ‘s avonds. Maar er zijn verschillende dekens, namelijk de elektrische bovendeken en de elektrische onderdeken. Een bovendeken is een warme deken waarmee je lekker op de bank kunt zitten, iets waarbij je direct denk als je aan een deken denkt. Dit is bij een elektrische onderdeken anders, deze leg je namelijk over je matras en onder je hoeslaken. Hiermee kun je jouw bed lekker opwarmen voordat je erin stapt. Je kunt je onderdeken instellen op verschillende standen. Dus hoe kouder het is, hoe hoger de stand. Als je dit natuurlijk lekker vindt..  

De voordelen

Een elektrische deken is natuurlijk een elektrisch apparaat en als je ‘s avonds in je bed ligt is het de bedoeling om lekker rustig te slapen. Je wilt je geen zorgen maken over de veiligheid van je deken. Dat is ook niet nodig want op vele elektrische dekens zit een timer, waardoor je deken zichzelf uitschakelt na een bepaalde periode. Daarnaast heeft de deken een afneembare schakelaar waardoor je de deken gewoon kunt wassen in de wasmachine. Wel zo hygiënisch en je deken blijft gewoon goed functioneren. Tot slot brengt de warme ook nog een extra voordeel met zich mee. Warmte is namelijk er goed voor je spieren. In een warm bed komen je spieren maximaal tot rust, ze verbruiken namelijk minder energie om je lichaam op te warmen. Dit zorgt dus voor een betere nachtrust. 

Sneller in je bed

Nu weet je dat er een mogelijkheid is om in een lekker warm bed te stappen in plaats van een koud bed. Dit maakt de stap op van de bank te komen natuurlijk veel kleiner. Nooit meer de laat naar bed vanwege je nieuwe elektrische onderdeken, slaap lekker!

Geef een reactie