Binnen een paar minuten een bedankje sturen!

Iedereen vindt het fijn om gewaardeerd te worden. En wat is er dan leuker dan het krijgen van een bedankje?! Toch is het niet altijd makkelijk om een cadeautje voor iemand te vinden. Soms heb je iets in je hoofd maar weet je niet precies hoe je het moet uitwerken of soms heb je niet echt tijd om uitgebreid op zoek te gaan naar het perfecte cadeau. Wil jij weten hoe je toch snel een leuk bedankje kan geven? Lees dan verder!  

Gepersonaliseerde kaart

Een kaart hoeft helemaal niet standaard of saai te zijn. Tegenwoordig kan je zelf een kaart personaliseren en naar een geliefde sturen. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s van jullie op de kaart laten printen en stickers of muziek toevoegen. Je hebt dan alleen nog een mooie tekst nodig en je bent klaar! Het hoeft dus helemaal niet zo lang te duren en het kost bijna niks! Een kaart kan dan al de volgende dag op de deurmat van de geadresseerde liggen. Het leuke aan een gepersonaliseerde kaart is dat je in je eigen woorden kan vertellen waarom je hem/haar waardeert en daar ook nog leuke foto’s en muziek bij kan doen om het nog mooier te maken! 

Bloemen aan de deur

Een ander leuk bedankje is een bos bloemen. Er is online genoeg keuze uit boeketten die je kan laten opsturen voor niet zo veel geld. Voor elke gelegenheid is er een bijpassende bos bloemen, wat dit een ideaal cadeau maakt. Je kan bij die bos bloemen ook nog eens een leuk kaartje doen met een mooie tekst. Ook kan je er een lekke doos chocolade bij doen of een fles wijn. Op die manier weet jouw geliefde wel zeker dat jij hem/haar waardeert! Kijk eens bij E-kortingscode.nl voor leuke kortingen op het verzenden van deze leuke bedankjes!

Zelf iets geven

Ondanks dat online iets laten versturen snel en makkelijk is, is het natuurlijk ook altijd leuk om bij iemand langs te gaan en het bedankje zelf te geven. Het fijne aan bedankjes is dat het niet overdreven hoeft te zijn. Een bloemetje van de lokale bloemenwinkel, een doos chocolade van de supermarkt, of gewoon een leuke kaart, het is allemaal redelijk makkelijk te vinden waar je ook bent. Het hoeft dus helemaal niet zo veel tijd te kosten om iets te vinden. Alleen als je echt iets uitzonderlijks wilt geven kun je het beste de tijd nemen of inderdaad online iets laten sturen. Er zijn dus erg veel mogelijkheden voor het geven van een bedankje!

Geef een reactie