Duurzaam verlicht met LED bouwlampen

Het juiste bouwlicht is om verschillende redenen onmisbaar. Het is belangrijk om voldoende licht te hebben tijdens de werkzaamheden vanwege de veiligheid. Het is ideaal om in de donkere uren door te kunnen werken. Bovendien kunnen bouwlampen dienen als beveiliging van een bepaalde ruimte. Daar bouwlampen dan ook veel gebruikt worden is het wel goed om te weten dat dit ook duurzaam en kostenbesparend kan zijn.

Soorten LED bouwlampen

Door de komst van sterke LED’s is het mogelijk geworden om een groot lichtbereik te hebben en objecten te verlichten tijdens bouwwerkzaamheden. Er zijn verschillende soorten LED bouwlampen verkrijgbaar. Zo heb je grote bouwlampen met meer dan honderd kleine LED’s die daardoor in staat zijn om meer dan 25000 Lumen te leveren. Je kunt met deze LED schijnwerpers zelfs hele gevels verlichten. Ook heb je breedstralers waarmee je bepaalde objecten goed kunt verlichten. Bouwlampen kunnen ook zeer geschikt zijn voor beurstands of bij een expositie. En je kunt een bewegingssensor gebruiken bij de lampen zodat het licht alleen aan gaat wanneer je daadwerkelijk in de buurt bent. Een bouwlamp komt dus voor allerlei situaties van pas.

Het is dan ook niet zo vreemd dat LED bouwlampen steeds populairder worden in de bouwwereld. LED lampen zijn ideaal voor bouwwerkzaamheden door hun robuustheid. LED bouwlampen hebben geen opstarttijd nodig. Wanneer je ze aanzet, dan heb je meteen de juiste hoeveelheid verlichting. Ze kunnen prima tegen een stootje, ontwikkelen bijna geen warmte, en zullen dan ook weinig onderhoudskosten hebben.

Lange levensduur

In tegenstelling tot veel andere typen lampen gaan LED lampen ontzettend lang mee. Een LED-bouwlamp kan wel 50.000 branduren meegaan. Ter vergelijking: een gloeilamp gaat gemiddeld zo’n 1000 branduren mee, en een halogeenlamp ongeveer 2000. Je zou met een LED lamp dan ook jaren vooruit kunnen. Dit is niet alleen fijn voor de portemonnee maar ook voor het milieu.

Laag energieverbruik

Door de lange levensduur van de LED lampen bespaar je ook energie. Een LED lamp verbruikt namelijk veel minder energie dan traditionele verlichting. Zo kun je een halogeenlamp van 100 watt vergelijken met een LED lamp van 10 Watt. Door bouwverlichting te vervangen met LED bouwlampen kun je dus heel wat energie bersparen per jaar.

Wilt u snel en eenvoudig bouwlicht kopen? BES LED verkoopt led bouwlampen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. BED LED heeft een breed assortiment lampen waardoor je altijd een bouwlamp kunt vinden die je nodig hebt.

Geef een reactie