Mijn voorbereiding voor Black Friday

Over minder dan een maand komt Black Friday er weer aan. Ik probeer deze dag altijd te gebruiken om voordeliger de inkopen de te doen die ik sowieso al in de komende maanden zou gaan maken. Om een goed overzicht te maken van de producten die ik echt nodig heb loop ik ongeveer een maand van tevoren mijn huis door. Ik probeer dan ik elke ruimte even kritisch stil te staan bij de producten die er zijn en of deze producten nog een jaartje meer mee gaan. Is dit niet het geval, dan zet ik deze op het lijstje. Ik maak dit lijstje op impulsaankopen op de dag zelf te voorkomen.

Prijsvergelijking

Zodra mijn lijstje compleet is, ga ik online zoeken van welke merken ik de gewenste producten wil kopen. Ik maak dat gelijk een overzicht van de prijzen bij verschillende winkels. Zo kan ik op black Friday zelf goed zien of het echt een goede aanbieding is of dat de bewuste winkel een paar dagen van tevoren zijn prijzen heeft verhoogd op de aanbieding aantrekkelijker te maken.

De dagen ervoor

Ongeveer een week voor Black Friday is het meestal wel duidelijk welke winkels mee gaan doen aan de actie en welke producten in de aanbieding zijn. Dit doe ik niet alleen door de voordeelkrantjes de bekijken, maar vooral door online veel te vergelijken. In Nederland is Black Friday sinds 2015 ongeveer steeds populairder en doen steeds meer (online) winkels mee. Vooral elektronica-zaken en kledingwinkels hebben vaak goede aanbiedingen. Dit zijn meestal dan ook de soorten producten die ik op Black Friday probeer te scoren.

Mijn lijstje

Dit jaar staat er onder andere een winterjas op mijn lijst. Ik moet een goede warme winterjas hebben en heb ervoor gekozen dat ik een gewatteerde winter wil hebben. Een parajumper jas of een xplct jas zijn momenteel de opties die ik verken. Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn winterjas aantrekkelijk is en dart ik het ook goed warm heb. Naast een winterjas ben ik dit jaar ook op jacht naar een goede noice-cancelling koptelefoon. De nieuwe Sony lijkt een goede optie, maar ik ben ook nog andere merken aan het onderzoeken. Ook de nieuwe Playstation staat natuurlijk op de lijst. Ik verwacht alleen dat er geen enorme aanbiedingen op dit product zullen zijn doordat hij pas net voor Black Friday uitkomt. Misschien zullen er wel winkels een gratis spel geven bij aankoop van het product, dus daar ga ik dit jaar ook op letten.  

Geef een reactie