Een zomervakantie boeken in januari

We zitten nu natuurlijk nog midden in de winter, de dagen worden steeds kouder en misschien gaat het binnenkort ook nog wel vriezen of zelfs sneeuwen. En dan is de rede des te groter om een lekkere zomervakantie te gaan boeken. Misschien ga je nog met je ouders op vakantie of met vriendinnen of vrienden. Ga eens met zijn alle rond de tafel zitten en kijk waar jullie voorkeuren liggen. Gaan jullie voor een echte verre en lange reis, of hou je het liever wat dichter bij huis. Want in de zomer hoeft de zon zeker niet altijd heel ver weg te zijn.

Een zon vakantie in Nederland

Misschien ben je niet zo van de hele verre reizen en blijf je liever veilig in Nederland, dat kan! Nederland heeft ook talloze mooie en brede stranden waar jij echt wel lekker de zomer kunt door brengen. Helaas is het in Nederland niet gegarandeerd dat je mooi weer zult hebben. Daar moet je dus wel rekening mee houden als je kiest voor een strandvakantie in Nederland. Noordwijk aan zee, Hoek van Holland en Scheveningen zijn voorbeelden van mooie badplaatsen in Nederland. Het scheelt wel dat als je in Nederland op vakantie gaat dat je je dan niet bezig hoeft te houden met een bepaald gewicht van een koffer. Als je gaat vliegen mag je sommige dingen niet meenemen of moet het in een kleiner flesje. Een essentieel iets om mee te nemen op vakantie is natuurlijk ook een zonnebril. Je wilt liever niet scheel kijken als je lekker je boekje zit te lezen. Bij Sunnyglasses hebben ze hele betaalbare zonnebrillen. Een goedkope heren zonnebril of een chique dames zonnebril kan je daar zeker vinden!

Een buitenland vakantie

Maar als je er nou zeker van wilt zijn dat je je zonnebril op kan doen op vakantie kan je beter naar het buitenland op vakantie gaan. In het zuiden van Frankrijk aan de Côte d’azur is het bijna de hele zomer wel lekker warm en zonnig. Frankrijk is een heel geschikt land om met de camper naar toe te gaan maar je kan er ook voor kiezen om in een mooie chalet te verblijven. Lekker met de kinderen naar het strand en misschien heeft jouw camping ook wel een heerlijk zwembad waar jullie je allemaal goed kunnen vermaken. Naast het relaxen op het strand heeft het zuiden van Frankrijk ook hele mooie natuur en cultuur waar je ook een dagje rond kan brengen.

Geef een reactie