Richt je tuin opnieuw in!

Nu we ons eigenlijk allemaal niet meer op straat mogen vertonen zonder goede reden, is het misschien eens goed om na te denken over de inrichting van je tuin. Ben je er nog tevreden over of is het eigenlijk te veel werk. In mijn geval was het zo dat het eigenlijk te veel werk was. Vooral het onkruid wieden en het grasmaaien kostte me wat mij betreft veel te veel tijd. Toch wil ik mijn tuin niet helemaal betegelen omdat ik nog wel het gevoel wil hebben dat het echt een tuin is. Daarom heb ik een tijdje na zitten denken over een goede oplossing en ik denk dat ik deze inmiddels heb gevonden!

Echt nep

Hoewel het grasmaaien eigenlijk veel te veel werk was, vond ik het wel heel fijn om gras in mijn tuin te hebben. Vooral de groen kleur straalt iets rustgevends uit. Daarom heb ik een oplossing gevonden: ik ga kunstgras kopen! Inmiddels is kunstgras soms niet eens van echt gras te onderscheiden tot je er met je neus bovenop staat. Ideaal dus voor wat ik in mijn hoofd heb. Daarom heb ik eens een kijkje op internet genomen om er achter te komen welke soorten er allemaal zijn en ik kan je zeggen: er is keus te over en voor elk wat wils.

Goed doen

Waar ik tijdens mijn zoektocht ook achter kwam is dat het soms nog best wel lastig kan zijn om het te leggen. Het luistert namelijk best wel nauw. Gelukkig bieden de meeste leverancieren ook nog een mogelijkheid. Je kan namelijk kunstgras laten leggen door professionals. Dan weet je zeker dat het er goed en netjes in komt te liggen. Je hebt er dan geen omkijken meer naar en hoeft je dus ook geen zorgen te maken over het eventueel 'verpesten' van je net aangekochte kunstgras. Dat is dus zeker het overwegen waard. Wil je het liever zelf doen? Dat is natuurlijk ook altijd een optie. Er zijn vast wel wat handige Harry's onder ons die het zo voor elkaar hebben.

Hoe dan ook ben ik er van overtuigd dat het hartstikke mooi in mijn huidige tuin zal staan. Mijn plan is om het er in deze periode een beetje in te laten leggen zodat ik niet meer zoveel hoef te grasmaaien. Het gras groeit voor mijn gevoel namelijk nu behoorlijk hard. 

Heb jij zelf kunstgras in je tuin? Laat even een berichtje achter om te laten weten of je er tevreden mee bent!

Geef een reactie