Een zware verhuizing

Een verhuizing is eigenlijk altijd redelijk intensief en vermoeiend. Het kost veel tijd en je moet veel sjouwen. Maar het kan ook makkelijker! Als je binnenkort gaat verhuizen vraag je jezelf waarschijnlijk af waarmee je het best kunt beginnen. Wellicht een open deur, maar begin vooral op tijd. Het is bijna onmogelijk om een eengezinswoning in een dag in te pakken en te verhuizen. Je hebt waarschijnlijk ook allemaal persoonlijke dingen verzameld door de jaren heen en je wilt dat die ook veilig mee worden vervoerd door de verhuizer. Hoe pak je dit nou efficiënt aan?

Simpel geregeld

Het grootste voordeel van een verhuisbedrijf inschakelen is dat je niet intensief hoeft te sjouwen. Erkende verhuizers zijn gespecialiseerd in het verhuizen van spullen en weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Bijvoorbeeld het inpakken van de verhuiswagen op een efficiënte en logische manier. Verhuizen lijkt misschien heel makkelijk, maar als je slim werkt kan het je enorm veel tijd en energie besparen. Een verhuizer inschakelen is erg simpel geregeld. Je dient een aanvraag in, je krijgt een offerte opgestuurd en daarna vindt de verhuizing plaats. Het kan ook zijn dat je ergens in Den Haag of in Amsterdam woont op driehoog en er is geen lift aanwezig, dan kan het erg handig zijn om een verhuislift te huren. Verhuislift huren Den Haag of verhuislift huren Amsterdam is makkelijk geregeld. Bespaar jezelf een hele hoop moeite om een aantal verdiepingen omhoog te lopen met de trap en huur een verhuislift!

Welke spullen heb je nodig? 

Zo veel spullen in huis en het moet allemaal in dozen worden gestopt. Om het inpakken zo goed mogelijk voor te bereiden, zijn er een aantal factoren waaraan je moet denken. Bijvoorbeeld het regelen van de dozen. Natuurlijk heb je verhuisdozen nodig. Deze kun je zelf verzamelen door supermarkten of bouwmarkten af te gaan. Je kan er beter te veel dan te weinig kopen. Per persoon ben je gemiddeld 20 dozen kwijt. Met z’n tweeën dus 40 tot 60 dozen. Maak een lijstje met wat je per kamer wilt bewaren en wat je weg wilt gooien. Met sommige spullen kan je de kringloop erg blij maken of zelfs je eigen vrienden! Naast dozen, zal je ook wel spullen nodig hebben zoals een sterke tape, voldoende pennen, bubbelfolie of andere beschermingsmaterialen en labels om informatie op te schrijven over wat er in de doos zit. Nu kan je beginnen met inpakken.

Geef een reactie