huis

Geweldige manieren om je huis te beveiligen

Op deze manier ben jij nog beter voorbereid op eventuele inbraken. De tijd verandert en de dingen die we tot onze beschikking hebben worden er steeds meer. Nu is het zelfs zo dat je met een goed systeem elke inbreker met lege handen je huis kunt laten verlaten (als hij op tijd weg is dan). Dat wilt iedereen wel toch? Je beschermd je eigendommen in huis in ieder geval erg goed. Heb je al een systeem en wil je kijken naar nieuwe mogelijkheden dan is dit dé blog voor jou. We bespreken hier namelijk de vormen van beveiliging die je echt moet proberen.

Beveiligen als een professional

Het is nooit verkeerd om je huis te bewaken van een afstandje. Steeds vaker zie je dat mensen hun huis kunnen bekijken vanaf hun smartphone of tablet. Een aantal jaren geleden hadden we het niet voor mogelijk gehouden dat je altijd en wanneer je wilt naar je huis kunt kijken. Een erg handige ontwikkeling als je het ons vraagt, want je kunt hierdoor op tijd reageren als er iets gebeurt dat niet de bedoeling is. Je hoeft dus niet eens per se te wachten tot het alarm afgaat. Je kunt er dus als de kippen bij zijn ( mits je het continu even checkt).

Last van je ogen?

Een manier van beveiligen die we ook geweldig vinden is het systeem met mistgeneratoren. Wanneer het alarm afgaat tijdens een inbraak gaan de mistmachines aan het werk. Doordat de mistmachines mist vrijlaten verdwijnt het zicht van de inbreker. Het huis van een ander betreden én dingen meenemen vergt toch enig wat zicht  en dat valt op dat moment weg. Je kunt er dus vanuit gaan dat niet je hele inboedel wordt meegenomen én de dader wordt makkelijker gepakt. Je bent  namelijk ook niet zo snel als je niets kunt zien. De mist uit de mistmachines zijn niet schadelijk voor mensen en dieren dus je hebt er alleen maar voordelen aan.

Verklein de kans

Hoewel de genoemde manieren van beveiligen echt ideaal zijn is het natuurlijk nog beter om het plan van de inbreker te voorkomen. Je kunt er namelijk voor zorgen dat je huis de interesse van zulke mensen helemaal niet heeft. Dat kun je makkelijk doen door altijd een lichtje of geluid aan te laten als je niet thuis bent. Misschien iets minder goed voor de energierekening, maar wel degelijk een goede tactiek. Op welke manier is jouw huis beveiligd?

Geef een reactie