yinger

Yinger gellak ‘on the go’ starterskit

Geen tijd om naar een nagelsalon te gaan? Wij hebben de oplossing voor jou gevonden. Een heuze ‘on the go’ gellak set van Yinger waarmee bezige bijtjes zoals jij toch nog optimaal verzorgde nagels kunnen hebben. 

Het beste uit jezelf halen betekent ook jezelf de aandacht geven die je verdient. Je nagels laten doen kan zo’n verwenmoment zijn voor veel vrouwen. Alleen een manicure en het lakken van je nagels kost tijd. En die tijd heeft niet iedereen. Toch zijn er meestal wel momenten op een dag dat er wel tijd is, wanneer je bijvoorbeeld in de trein zit, of in park ligt, of je bent ergens buitenshuis aan het werk. De momenten waarop je eigenlijk even niets te doen hebt zijn vaak de momenten dat we massaal naar onze telefoons grijpen. In plaats daarvan, kun je dus ook gewoon je nagels doen. 

De ‘on the go’ starterskit

Online nagelshop Yinger heeft een gellak starterkit die je mee kunt nemen onderweg. In deze kit zit namelijk een compacte hardingslamp voor de gellak. Die kan zo mee in je tas! Er zijn verschillende setjes samen te stellen. In ieder geval krijg je bij de starterskit de volgende producten: een UV/LED hardingslamp, een primer, base coat, top coat, en een gellak naar keuze. Daarbij krijg je een prep middel, een vijl, een verzorgende olie, reinigingstools en meteen removers om je gellak weer te verwijderen. Je bent met een de onderweg kit dus ook gelijk helemaal voorzien van alle benodigdheden. 

Hoe het werkt

Voor je begint ‘prep’ je de nagels door de nagelriemen terug te duwen en je nagels te verzorgen met de olie. Vervolgens vijl je de nagelplaten zodat ze een beetje ruw worden. Dit om de lak goed te laten hechten. Nu breng je eerst een base coat aan, daarna de kleur van je keuze, en je ‘sluit’ de lak met de top coat. Voor de base coat hou je de nagels ongeveer 15 sec onder de lamp, voor de kleur en top coat is dit 60 seconden. Poetst de nagels nog een beetje op met de verzorging en dat was het!

Over Yinger

Je geniet ruim twee weken van de gellak van Yinger. Het zijn lakjes van hoogwaardige kwaliteit. Op het laatste moment nog wat producten nodig voor een reis of een lange wachttijd ergens? Wanneer je de gellak voor middernacht besteld heb je de nieuwe producten de volgende werkdag meestal al in huis. 

Geef een reactie